Cautare

5870 de rezultate pentru "ghid de protectie in caz de cutremur" (3.93 secunde)
PROFI a donat in aceasta saptamana 1.000 de masti de protectie catre reteaua de sanatate Regina Maria si alte 100 catre inspectoratele de politie Timis si Arad.
Starea de urgenta nu va fi prelungita dupa 15 mai, cand se vor relaxa o parte din masurile restrictive impuse de autoritati, respectiv cele privind deplasarile individuale. In plus, tot de pe 15 mai, masca de protectie va fi obligatorie in spatiile publice inchise si in transportul in comun.
Una dintre cele mai importante modificari aduse de prelungirea starii de alerta este impunerea purtarii de masti chirurgicale ori profesionale, tip FFP2. Fara masti textile, asadar, de saptamana viitoare.
Din moment ce este cea mai inalta si luminata fata din stat, este normal ca presedintele sa fie cel mai greu de pazit.
Sunt in orice spital, mai ales in sectiile de terapia intensiva, chiar daca acestea sunt saloane cu unul-doi pacienti/ mariustuca.ro / Autoare:
Doi craioveni care au contribuit cu cate 5.270 de lei la o firma de asigurari, timp de aproape patru ani, si-au rascumparat politele de asigurare la un pret de nimic.
a) cheltuielile de sponsorizare, mecenat, precum si pentru acordarea de burse private, efectuate conform legii, in limita unei cote de 5% din baza de calcul determinata ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile deductibile, altele decat cheltuielile de sponsorizare, mecenat, pentru acordarea de burse private, cheltuielile de protocol, cotizatiile platite la asociatiile profesionale;
Neurochirurgul Horatiu Ioani revenit in Romania dupa 7 ani in Anglia:
PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea a doua. Ce inseamna paritate PSD-PNL intr-un Parlament unicameral de 300 de reprezentanti?
Decizia prefectului de a suspenda mandatul de primar al edilului localitatii Namoloasa, Valerian Todita, care in urma cu citiva ani a suferit un accident si a ramas invalid, a facut multa vilva.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". Se mai pupa o data, ea isi sterge lacrimile, iar el urca ingindurat in masina. ... "Sa ai grija de tine mama, sa ne suni ".
FARCAS) Pe 8 iunie 2018, in Las Vegas, a avut loc o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration - SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association - IRVA), la care au fost discutate recentele evolutii, in urma dezvaluirilor privind interesul armatei in fenomenul OZN, in particular in intelegerea performantelor obiectelor care apar pe inregistrarile radar, de pilda incidentul foarte bine documentat, din 2004, al aviatiei marinei militare, in largul Californiei, cu asa-numitul OZN tic tac.
Ghidul alegerilor locale, duminica 10 iunie Romanii isi aleg duminica, 10 iunie, o noua administratie locala - primari, consilii locale, presedinti de consilii judetene si consilii judetene. ... primarii vor fi alesi intr-un singur tur de scrutin - locul 1 ia totul.
Programul de reabilitare, modernizare si dotare va fi implementat de Ministerul Dezvoltarii. Finantarea se va realiza de la bugetul de stat.
Pe 22 noiembrie 2005, la ora 10:00, revista Link, in parteneriat cu DotCommerce si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, te invita la “Doing Business Online” - un seminar despre cum sa-ti construiesti un magazin virtual profitabil si cum sa-ti dezvolti o afacere pe Internet.
FARCAS) Partea a II-a Arta inselatoriei Principala dovada sugerand manipularea rapoartelor OZN si a credintei in OZN-uri consta in faptul ca prezentarea, provenind de la agentia britanica de spionaj GCHQ, poarta titlul "Arta inselatoriei: instruirea pentru o noua generatie de operatii on-line sub acoperire" (The Art of Deception:
Editura LIDER va ofera o PROMOTIE DE TOAMNA, cu titluri de carte la preturi de 10 si 12 lei NOI APARITII • PARAVANUL DE FUM. ... 3 SAGA DE FAMILIE JALNA. ... Mazo de la Roche. ... 25,00 Lei • DE LA PRAGA LA FOCSANI.
Au trecut deja cateva saptamani de cand bebelusul tau a venit pe lume. Te-ai obisnuit cu viata de mamica si bebelusul tau creste vazand cu ochii, dar, in curand, el va trebui crestinat si prezentat tuturor rudelor si prietenilor.
In perioada 26-28 Mai 2017 la hotelul Parliament (str. Izvor, nr.106, sector 5) va avea loc cursul Oanei Sorescu - Tehnici de eliberare emotionala.
Lilliana Sinziana Scriosteanu este absolventa a Facultatii de Sociologie-Psihologie, in cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti. Si-a continuat cariera profesionala, prin formarea de baza, de tip masteral, in psihoterapie integrativa, sub indrumarea dnei dr.ph.Mara Price putu - presedinte I.R.P.I.
google-analytics.com